divendres, 12 de maig de 2017

TROBADA D´ESCOLES A ALTURA


TROBADES D´ESCOLES 2017 : 
EN VALENCIÀ, CREIXEM


Altura celebra el  divendres 12 de maig la IIIa Festa per la Llengua de l’Alt Palància amb més d’una trentena de tallers escolars, actuacions, cercavila, jocs populars, teatre, contacontes, entre altres activitats proposades per a l’estudiantat dels centres educatius d’infantil, primària i secundària de la comarca.
L’agenda d’actes amb motiu de la Trobada començaran a partir de les 9’30 hores amb la recepció de l’alumnat a la plaça de la Cova Santa. Col·lectius per la Llengua i la Cultura de Castelló i Escola Valenciana han organitzat aquesta Festa per la Llengua en col·laboració amb la Generalitat Valenciana. L’organització ha previst activitats de diversa mena, que s’inicien a les 9’45 hores amb un passacarrer des de la plaça fins al Parc Municipal (Glorieta), lloc on els assistents podran esmorzar tots junts i fer-se fotos amb el photocall d’Escola Valenciana. Entre les 11 i les 13 hores, l’alumnat tindrà al seu abast més d’una trentena de tallers escolars, jocs tradicional i cooperatius, esports, balls, gimcana i, a més, podrà gaudir de l’actuació de Pau Alabajos a les 11 hores al local de la Unió Musical d’Altura, entre altres activitats. El director general de Política Lingüística i Multilingüisme, Rubén Trenzano, ha confirmat l’assistència a la Festa pel Valencià.


Taller : Amb fil, agulla i paper, fes-te un moneder

El CRA participem a l'iniciativa #Resistiréis

Farem un taller de moneders i vendrem polseres de #resistiréis, participant també en aquesta iniciativa solidària, que té com objectiu recollir diners per proporcionar jocs didàctics per als xiquets hospitalitzats a Oncologia, per fer que el tractament de quimioteràpia siga un poc més còmode per a ells.
http://coletorres.blogspot.com.es/2017/05/resistireis.html


ENLLAÇ DE LES FOTOS:
https://goo.gl/photos/ev7w6rkipvCGdaq5A

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada